top of page

Leer Buren zonder Grenzen kennen op 29 januari!


Al vijf jaar lang ondersteunen wij als burgerinitiatief vluchtelingen bij het vinden van een woning. Letterlijk en figuurlijk zoeken wij voor hen een warme thuis.

Wil je meer weten over hoe we dit doen? Wil je je misschien engageren als vrijwilliger en mee een verschil maken? Heb je een huis te huur, en wil je meer weten over verhuren aan mensen met een vluchtelingen- of kwetsbare achtergrond? Welkom op het infomoment van Buren zonder Grenzen op 29 januari 2022, om 10u30!

We stellen je graag onze werking voor, en leggen stap voor stap uit hoe wij te werk gaan wanneer we mensen helpen bij het vinden van een woning en hen installeren. Wij zijn daarbij voortdurend op zoek naar helpende handen! Zo zoeken we nieuwe vrijwilligers om te helpen bij het huizenteam, het verhuisteam, en het buddyteam. Ook mensen die graag een coördinerende rol opnemen, zijn erg welkom!

Als je nog niet goed Nederlands spreekt, is dat geen probleem: via vrijwilligerswerk bij Buren zonder Grenzen kan je je Nederlands zelfs oefenen


Wanneer? Zaterdag 29 januari 2022, 10u30-12u

Waar? Zoom (je ontvangt de link kort voor het event via e-mail)

Inschrijven Via e-mail aan burenzondergrenzen@gmail.com


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page