top of page

Een fantastisch benefietconcert door de Gospelrats!
Op 23 oktober gaven de Leuvense Gospelrats, een fantastisch a capella koor, een benefietconcert voor Buren zonder Grenzen. Het enthousiaste publiek werd getrakteerd op een prachtige optreden van de Gospelrats die een breed repertoire zongen.

De Gospelrats zijn een vriendengroep uit het Leuvense en wijdere omstreken die sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden met veel plezier en enthousiasme samen zingen, onder de aanstekelijke leiding van Wim Desair. Ze hebben een uitgebreid repertoire gaande van gospels over traditionals en popsongs tot eigen composities. Ze luisteren regelmatig (huwelijks)vieringen op en zingen steevast tijdens de Kerstviering en de Paaswake in Leuven Centraal. In de kerstperiode is het straatzingen niet meer weg te denken uit de agenda van de koorleden en hun trouwe fans. Elk jaar kiest het koor dan een andere vzw die een duwtje in de rug goed kan gebruiken.

Buren zonder Grenzen is bijzonder trots om dit jaar de begunstigde te zijn van het benefietconcert van de Gospelrats! Met de steun kunnen wij onze werking verder uitbouwen en woningen blijven zoeken voor erkende vluchtelingen.

Bedankt aan de Gospelrats en aan de Sint-Franscisuskerk voor de locatie!
Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page