top of page

Winterfeest in het kader van 3 jaar Buren zonder Grenzen op ROBtv

Buren zonder Grenzen blies in januari 2020 niet minder dan drie verjaardagskaarsen uit.

Dat vierden we op ons jaarlijks Winterfeest op 24 januari voor alle vrijwilligers en personen met een vluchtverleden die we aan een woning hielpen. ROBtv was erbij om dit fijne moment vast te leggen: bekijk de reportage hier!

Op zo'n feest staan we graag ook even stil bij onze werking: we zijn inmiddels een groep van zo'n 35 vrijwilligers sterk, en vonden de voorbije jaren niet minder dan 40 huurwoningen. Achter die 40 huurcontracten gaan 147 mensen schuil, want vaak gaat het om grote families die na een gezinsherenging erg veel moeite hebben om een woning te vinden. Een goede duiding van deze problematiek vind je in de recente reportages in de krant De Standaard.

Onze vrijwilligersgroep is de voorbije jaren flink gegroeid, en het was belangrijk dat onze manier van werken mee evolueerde. Daarom hebben we ons de voorbije maanden toegelegd op een herstructurering van de werkingsgroepen. Nu die succesvol is afgerond, kijken we uit naar 2020 en hopen we opnieuw veel mensen een thuis te kunnen bezorgen. Zin om me aan ons verhaal te schrijven? Contacteer ons hier!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page