top of page

Infomoment op 19 januari: welkom!

2 jaar oud. 34 huurcontracten getekend. 64 huishoudens verhuisd. Dit allemaal dankzij een warme en geëngageerde groep vrijwilligers.

Dat is Buren zonder Grenzen in het kort. Het uitgebreide verhaal vertellen we je graag op ons infomoment op 19 januari 2019! Want om ons verhaal mogelijk te maken zijn we voortdurend op zoek naar helpende handen.

Wil je meer weten over de werking van Buren zonder Grenzen? Wil je je misschien engageren als vrijwilliger, maar je weet niet hoe? Heb je een huis te huur, en wil je meer weten over verhuren aan mensen met een vluchtelingen- of kwetsbare achtergrond? Ben je gewoon geïnteresseerd in wat we doen? Welkom op het infomoment van Buren zonder Grenzen! We stellen je graag onze werking voor, en hoe wij stap voor stap te werk gaan wanneer we mensen helpen bij het vinden van een woning en hen installeren. We leggen uit welke rol nieuwe vrijwilligers kunnen spelen in het verhuisteam, buddyteam, en huiszoekteam. Ook mensen die graag een coördinerende rol opnemen, zijn erg welkom! Als je nog niet goed Nederlands spreekt, is dat geen probleem.

Wanneer? 19 januari 2019, van 10u30 tot 12u30

Waar? Parochiezaal Sint-Fransciscus, Tiensesteenweg 190, 3010 Leuven. Eenvoudig te bereiken vanaf Leuven centrum/station met de fiets of bus 7/8/9/380

Event facebook

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page