top of page

Druk verhuisweekend!


Het afgelopen weekend mochten twee gezinnen hun intrek nemen in een nieuwe woning in Leuven, die ze vonden met de hulp van Buren zonder Grenzen. Dat deden ze niet alleen, want ons verhuisteam regelde de praktische zaken en hielp hen installeren. Dankzij de vele giften van meubels hoefden ze bovendien niet in een leeg huis starten. Om hun ook aan hun nieuwe woonomgeving te laten wennen staan er ook weer buddy’s klaar om het leven in hun nieuwe woonst zo aangenaam mogelijk te maken.

Maar daar stopte het dit weekend voor ons niet bij. Twee andere families vonden namelijk op eigen kracht een nieuw onderkomen en ook voor hen staken we met veel plezier onze handen uit de mouwen, bijgestaan door de mensen van Gastvrij Michotte. Ons verhuisteam, onder leiding van de immer goedlachse Corine en onze handymen Rami en Hussain, heeft dus een erg druk verlengd weekend achter de rug! Maar liefst vier gezinnen konden op het einde van het weekend genieten van hun nieuwe woning. Wij hopen dan ook van harte dat ze snel hun draai zullen vinden en wensen hen daar dan ook bijzonder veel succes mee.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page