top of page

1 jaar Buren Zonder Grenzen


Deze maand bestaat Buren Zonder Grenzen 1 jaar en dat mag gevierd worden! Sinds januari 2017 vonden we al 17 woningen, wat neerkomt op 53 personen die een dak boven hun hoofd kregen. Daarbovenop ondersteunden we nog eens 8 verhuizen, goed voor 20 personen. Onze crew bestaat intussen uit 14 leden die maandelijks samenkomen, 13 Buddy's, een verhuisploeg, vertalers en extra helpende handen via onze Faceboekgroep. Op 22/1 vond daarnaast ons infomoment plaats en organiseerden we een winterfeest voor alle mensen die we al geholpen hebben & de vrijwilligers. Wil jij ook deel van BZG worden? Contacteer ons!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page