June 10, 2018

Please reload

Recente berichten

Twee jaar Buren zonder Grenzen: bedankt!

February 4, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Infomoment 11 januari: welkom!

January 5, 2020

Leer Buren zonder Grenzen kennen!

Wil je meer weten over de werking van Buren zonder Grenzen? Wil je je misschien engageren als vrijwilliger, maar je weet niet hoe? Heb je een huis te huur, en wil je meer weten over verhuren aan mensen met een vluchtelingen- of kwetsbare achtergrond? Welkom op het infomoment van Buren zonder Grenzen op 11 januari 2020!

We stellen je graag onze werking voor, en leggen stap voor stap uit hoe wij te werk gaan wanneer we mensen helpen bij het vinden van een woning en hen installeren.

Wij zijn daarbij voortdurend op zoek naar helpende handen! Zo zoeken we nieuwe vrijwilligers om te helpen bij het huizenteam, het verhuisteam, en het buddyteam. Ook mensen die graag een coördinerende rol opnemen, zijn erg welkom!

Als je nog niet goed Nederlands spreekt, is dat geen probleem: via vrijwilligerswerk bij Buren zonder Grenzen kan je je Nederlands zelfs oefenen

 

Wanneer? 11 januari 2020, van 11u tot 13u

Waar? Parochiezaal Sint-Fransciscus, Tiensesteenweg 190, 3010 Leuven. Eenvoudig te bereiken vanaf Leuven centrum/station met de fiets of bus 7/8/9/380

Event facebook

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now